דף הבית >> באר שבע >> השתלמות מקצועית מאסטר למתקדמים בקונדיטוריה - 8 מפגשים
 
השתלמות מקצועית מאסטר למתקדמים בקונדיטוריה - 8 מפגשים                                                                                                     

מכללת השף פותחת בפניך את עולם הקונדיטוריה עם מסלול לימוד ייחודי ומעמיק שפותח במטרה להעניק לתלמידים כלים מקצועיים וטכניקות עבודה מתקדמות ומורכבות תוך שימוש בחומרי גלם ייחודיים.
רכישת השכלה מקצועית עדכנית שלוקחת את התלמיד צעד אחד קדימה עם יכולות להשתלבות מוצלחת בעבודה בקונדיטוריות מובילות בארץ ובעולם
הקורס מועבר ע"י סגל המרצים במכללה המונה אנשי מקצוע
ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ
 נושאי הלימוד
מפגש 1 : קונפסרי 
ממתקי בוטיק מיוחדים
* סוכריות דבש 
* נוגט פיסטוק
* סוכריות קרמל שוקולד
* מרשמלו שוקולד
* ממתק דיוינטי
מפגש 2 : גלידות 
* סמיפרדו דולצ'ה
* גלידת שוקולד ופקאנים מסוכרים
* מגנום שוקובו
* גלידוניות
*גביעי וופל לגלידות
מפגש 3 : קינוחים צרפתיים
* פריז תל - אביב
* לה מאמוניה
מפגש 4 : קינוחים אישיים
* ממתק סניקרס 
* פונדנט שוקולד לבן
* סוטלץ פודינג אורז
מפגש 5 : פקטורי צ'יז קייק
* עוגת גבינה קלאסית
* עוגת גבינה ושוקולד
* קרם גבינה ועלי פילו
מפגש 6 : עוגיות מרוקאיות
* פזואלוס
* שבקיה 
* סיגרים מתוקים ממולאים בקוקוס
מפגש 7 : סדנת פסטה 
* הכנת פסטה בעבודת יד
* מילוי גבינות לפסטה
* רוטב רוזה
* רביולי שוקולד ברוטב שוקולד לבן
* ניוקי 
* רוטב עגבניות ופרמז'ן 
מפגש 8 : עוגות בתלת מימד
עוגת פרחים מיוחדת בתלת מימד